Smart Studying är ett program som består av åtta delar där du får lära dig bra strategier för att hantera liv och studier, det är baserat på KBT och lär dig hur du kan använda modern teknik för att studera bättre och få mer tid över till andra saker.

Vi hälsar studenterna som ska delta i programmet under vårterminen 2019 varmt välkomna! 

Smart Studying är ett program som passar alla, men framför allt passar det dig som kanske har lite svårt med koncentration och att hitta en bra struktur som ger dig en balans mellan studier och fritid. Under tiden du går programmet kommer vi arbeta med åtta delar där du får lära dig tekniker för effektiv planering, hålla fokus och inte skjuta upp saker. För att du ska ha nytta av programmet är det väldigt viktigt att du arbetar praktiskt med de tekniker du lär dig och till stöd har du under hela programtiden en mentor. Till varje del i programmet kommer du få övningar att arbeta med hemma, de skickar du sedan till din mentor som återkopplar och ger dig feedback. 
 

Telegram

Du kommer kommunicera med din mentor på Telegram. Det är ett krypterat, säkert chatverktyg. Vi har givetivs tystnadsplikt och sparar ingen information om dig. 

Ladda ner Telegram här! 

Close Menu